Hopp til hovedinnholdet

Etter mange vonde opplevelser strever jeg med å stole på noen....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg sliter med å stole på folk etter mye.. det er vanskelig å ta imot hjelp siden jeg synes det er skummelt. For en stund siden ble jeg tvangsinnlagt fordi jeg prøvde å ta livet mitt. Der truet de med å bruke sprøyter for å tvangsmedisinere meg, skjønner ikke hvordan de kan tro at det skal roe meg ned? Var der et par dager, ble tatt med til legevakten av ambulanse og politi etter at noen hadde sagt at jeg stod på en bru.. jeg ville bare ta livet mitt fordi jeg ikke klarer det mer- og nå er flere sinte på meg for det jeg gjorde.. i tillegg så tør jeg ikke snakke med behandleren min på bup siden jeg ikke stoler på systemet lenger..føler at de har sviktet skikkelig. Alt jeg ønsker er å ta livet mitt, bli ferdig med alt kaoset..

SVAR

Besvart 18.09.2019 19:29:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle