Hopp til hovedinnholdet

Er lei seg. Syntes det er flaut å snakke med noen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skjønner ikke helt jeg er lei meg hele tiden og greier ikke å konsentrere meg i timene på skolen jeg blir liksom helt borte selvom det ikke er noe jeg tenker på. Jeg har det helt greit liksom men jeg føler at det er noe jeg blir bare lei meg hele tiden akkurat som liksom om noe alvorlig hadde skjedd eller noe. Og jeg syntes det er flaut å snakke med foreldrene mine om det og helsesøster fordi helsesøsteren på skolen er mammaen til en vennine av meg... jeg føler noen ganger at jeg bare vil død for ingen grunn!!!?? Jeg er veldig redd for hvorfor dette skjer og jeg vil ikke snakke med noen det er bare sååå flaut!!! Noe jeg kan gjøre uten å fortelle det til noen??

SVAR

Besvart 11.10.2019 09:06:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle