Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med sjalusi og klarer ikke stole på kjæresten min...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 16 år, som dro på min første ordentlige skolefest og ble dritings sammen med kjæresten min. han ble mer enn meg og jeg husker det meste. spesielt to hendelser som skjedde hos han på vorset. han og en kompis falt over bestevenninna mi og sa hun var så trivelig og hele pakka. jeg mistenker at han prøvde kysse hun, men hun dytta han bort. heldigvis! så spurte han den andre venninna mi om å ta hun på rumpa hennes. venninna mi lot han ikke gjøre det. HAN KLARTE IKKE STYRE SEG. så kan jeg fortelle litt om meg selv, jeg sliter med psychen min og klarer ikke kontrollere følelsene mine, jeg blir fort trist og sint. og jeg elsker kjæresten min, som jeg har vært sammen med siden jeg var 13. han var full, jeg har ikke tenkt noe særlig over det. men jeg er sjalu, og det er vanskelig å stole på han etter det skjedde. så mitt store spørsmål er jo om dere kan tipse meg om hvordan jeg kan kontrollere følelsene mine, hvordan jeg skal kunne stole på han. jeg skal snakke med han i dag

SVAR

Besvart 16.10.2019 19:31:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle