Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sier at hun sliter med psykiske problemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Kjæresten min sier at hun sliter med psykiske problemer, hun har sagt til meg at hun er deprimert, hun sier også at hun noen ganger ikke har lyst til å leve. Hun sier at hun tenker veldig mye og at jeg ikke forstår. Jeg har prøvd å sagt til hun at hun bør snakke med moren eller faren sin om det, men det vil hun ikke. Jeg har også prøvd å si til henne at hun kan få ordnet seg en legetime om hun vil snakke med legen sin om det. Hun sier at hun ikke vil snakke med noen om det fordi ingen forstår. Hun sier at det kommer til å gå over etterhvert, men hun har følt det slik de siste 6 månedene. Hun har sagt til meg at nå i julen har det vært på det værste. Hun vil ikke at jeg sier noe til foreldrene sine heller. Hun sier at hun ikke tenker så mye når jeg er med hun. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan dere gi meg noen tips til hva jeg kan gjøre.

SVAR

Besvart 11.01.2020 15:09:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle