Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg har ADHD? Sliter med å sitte stille/konsentrere meg + sint

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på en ting? Vennene mine trur jeg har ADHD, til og med hun vennen min som har det! Jeg sliter med og sitte stille, blir fort sint, greier som oftest ikke og konsentrere meg og slike ting. Jeg har spørt pappa om og ta med meg til legen men han sier bare - ja. Og så skjer det aldri!! Men jeg lurer da på om jeg har ADHD?

SVAR

Besvart 17.01.2020 21:09:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle