Hopp til hovedinnholdet

Kan det være farlig å ofte knekke opp ledd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som sliter mye med leddene mine i kroppen. Jeg knekker blandt annet fingre, tær og nakken når jeg er nervøs for presentasjoner på skolen, møter osv. Men på kveldstid klarer jeg ikke å få sove uten å knekke ryggen. Men nå etter jeg har gjort det hver dag ganske lenge, har jeg vondt rett over halebeinet. Kan dette være farlig? Jeg sliter også mye med angst for transport og helse. Jeg er livredd for å få vannkopper selvom jeg vet at jo lenger det går uten at jeg får den jo mer alvorlig blir den, jeg har aldri hatt vannkopper.

SVAR

Besvart 16.02.2020 07:34:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle