Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt er dritt og jeg føler det bare blir verre. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Livet mitt er dritt og jeg vil bare dø. Noen ganger skader jeg meg, men føler meg aldri sånn når jeg har en kniv i nærheten, så jeg bruker steiner. Har gode venner og en familie jeg er veldig glad i, men føler meg ofte utenfor livet. Jeg er så lei av dette, orker ikke å leve, men jeg vil ikke såre familien min. Hva kan jeg gjøre? Vet det er meningen at jeg skal snakke med noen, men det gjør bare at alt blir verre. Helsesøster har meldeplikt, vennene mine blir bekymra og sier i fra til henne. Det har skjedd en gang før at hun ringte hjem. Alt ble bare mye verre, det eneste som skjedde var at mamma ble bekymra og jeg fikk dårlig samvittighet. BUP fikk også vite om det, da måtte jeg se en film om følelser og snakke om hvilke følelser som finnes. Det hjalp ikke, alt ble bare verre. Alle (unntatt en venn) tror jeg er ferdig med det, men det blir bare verre. Jeg orker ikke dette mer, har bare lyst til å dø. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.02.2020 17:37:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle