Hopp til hovedinnholdet

Kan dere svare på om jeg er deprimert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har i det siste slitet med å sove, mindre mat lyst, dårlig konsentrert og bryr meg ikke om venner lenger. Det har vært sånn i ca en månede nå. Jeg har lest litt på nette om hva som skjer hvis man har en form for depresjonen da har alt det jeg sliter med stått der. Kanskje dere ikke vet svaret på dette her, men har jeg depresjoner pga dette. Og har ingen å snakke med som jeg kan stole på eller som jeg vil snakke med. Hjelp meg

SVAR

Besvart 03.04.2020 16:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
account_circle