Hopp til hovedinnholdet

Spørsmålet e egt, ka kan æ gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, æ e snart 16 år å har allerede slitt mye med død og depresjon. I en stund nu har æ hatt en trang til å skjære opp/ødelegge ting når æ blir Skikkeli sur. Fikk seinest igår vite at bestevenninna mi styre med han æ e forelska i, kjente at da eksploderte d. Før dreiv æ mye med selvskading, angst osv. Æ kjenner at æ e frisk nu, å æ har den hær trangen til å skjære i noe, men æ vil ikke skjære i mæ sjøl igjæn. Spørsmålet e egt, ka kan æ gjøre? Har ikke tolmodihet nok til å ordne opp m noen på en ordentlig måte, æ klikker. Men d e ikke sånn at æ begynner å rope å slår til alt rundt mæ, æ legger mæ på gulvet, gråter å får ikke puste. D kjennes ut som at æ ska dø, værsåsnill hjelp. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 27.04.2020 21:53:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle