Hopp til hovedinnholdet

Er jeg rar fordi jeg liker å ha sår eller en skade?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er rar fordi jeg er en som vil ha sår eller en skade et eller annet sted på kroppen. Eller kan ikke si at jeg har lyst på den måten, men det er alltid noe i meg som har lyst til det . Vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Men jeg tenker alltid at jeg har ikke lyst til å være sånn som vil ha oppmerksomhet når jeg har en skade. At jeg er en som gjør det for oppmerksomhet. Det føler jeg at jeg ikke er. Men så går jeg å kverner på dette og tenker «gjør jeg dette for oppmerksomhet», og prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke gjør det. Jeg har selvskadet meg selv noen ganger, men det har vært i vanskelige situasjoner da jeg har følt meg ganske nede. Men åååh det er så forvirrende. Jeg liker å ha det vondt, det er deilig på en måte. Er det noe galt med hjernen min?

SVAR

Besvart 14.09.2020 13:23:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle