Hopp til hovedinnholdet

Min psykiske tilstand blir bare verre og verre....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, UNG.no! Jeg har siden omtrent midten av oktober, kanskje litt før, følt at min psykiske tilstand bare blir verre og verre. Nå er jeg nesten helt tom for energi og klarer ikke å fokusere på skolen i det hele tatt. Alt er tungt for meg nå, jeg har angst og den siste tiden gått rundt å kjent på den angst klumpen hele tiden uten å hvite hvorfor. Føler det er veldig få som forstår meg, heller ikke helsesykepleier på skolen. Mamma prøver så godt hun kan å forstå, men det er vanskelig for hun. Jeg har en lærer, føler hun forstår veldig godt, men jeg tørr ikke ta kontakt å snakke med hun, fordi kontaktlæreren min sier jeg ikke kan snakker med lærerene om det fordi de har nok av andre ting å tenke på, jeg forstår den, men når læreren er den eneste jeg føler forstår meg er det litt vanskelig. Jeg er på kanten til å gi opp nå, alt er for tøft nå og det ødelegger for meg på skolen. Da blir ikke presentasjonsangsten min så særlig mye bedre... Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ikke gi opp enda!

SVAR

Besvart 08.12.2020 14:15:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
account_circle