Hopp til hovedinnholdet

Er det trygt å ta betablokker mot angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det trygt å bruke betablokker som lege skrev resept på, sliter veldig med angst og han mener jeg burde prøve dette en stund. Har virkelig ikke lyst etter at jeg fant ut at det var skrevet som hjertemedisin, har hørt mye bivirkninger og at tabeletten gjør at hjertet fungerer annerledes og det vil jeg ikke!! Føler legen bare sa mye irrelevante ting og at samtelen endte opp med at jeg må bruke beta blokker. Er henvist til Bup, må jeg fortsatt ta tabelettene? Takk for svar på forhånd.

SVAR

Besvart 11.02.2021 01:44:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle