Hopp til hovedinnholdet

Det har skjedd mye i livet mitt og jeg føler alt raser.....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Når jeg startet på vgs, så følte jeg alt raste. Helt i starten syntes jeg d var helt greit, selvom jeg havnet på andrevalget mitt. Men så skjedde d mye drama osv, og vinteren kom. Har slitt litt med ensomhet før, men d har aldri vært så ille som nå. Jeg er redd for å irritere folk, redd for å være i veien. Var en periode jeg bare isolerte meg selv, og var frekk i kjeften. Snittet mitt går lengre å lengre ned. Klarer ikke å konsentrere meg. Jeg hater kroppen min, klarer ikke å se på kroppen min å tenke at den er fin. Har et vanskelig forhold til mat, kan fint spise, men får dårlig samvittighet etterpå. Får så dårlig samvittighet ovenfor foreldrene mine, føler jeg bare tar unødvendig plass. Av og til kan jeg bli så hyper og glad, men så bare raser alt, og minner meg selv om alt jeg har nevnt. Har skadet meg en del, noe for å prøve å lette på trykket, mens mest for at jeg føler at jeg fortjener d. D er begrenset på hvor mye man kan skrive, selv om d er mye mer å si

SVAR

Besvart 14.03.2021 11:20:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle