Hopp til hovedinnholdet

Redd for at noe pinlig skal skje

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg gjør det egentlig veldig bra på skolen og har mange gode venner. Men selvom så gruer jeg meg hver eneste dag før skolen begynner. Jeg er redd for at noe pinlig skal skje, for at noen skal baksnakke meg eller for at noen skal gi meg blikk eller mobbe meg iforann andre osv. Jeg er jo faktisk den som er mest stille og rolig i klassen og snakker bare når jeg blir snakket til. Men jeg er også så redd for å havne i gruppearbeid. Jeg har som oftest gode meninger men jeg klarer ikke å utrykke dem skikkelig for andre elever. Jeg bli helt stum og klarer ikke å komme på noe hvis noen f.eks spørr meg "ka syns du?". Og jeg er mest redd for at læreren skal spørre om jeg kan komme frem til tavlen eller ber meg om å si svaret på noe jeg ikke rakk opp hånden på osv. Jeg tror alltid at når noen ler i klassen så ler de av meg. Eg føler at eg e i sentrum av alt og eg klarer ikke å riste det av meg:( Disse følelsen ble sterkere da jeg begynte i 10ende. Jeg er opptatt av hva andre tenker om meg:/

SVAR

Besvart 02.09.2015 20:55:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle