Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig sjenert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig sjenert, jeg er det når det er andre mennesker der jeg er. selvom jeg muligens kjenner dem, klarer ikke å si noe til dem. Med mindre en kommer bort til meg å sier noe, eneste jeg ikke er sjenert er når jeg er hos pappa og mamma, jeg har vært sånn siden jeg startet på skolen i 1.klasse. Er det mulig å gjøre noe med det??? Jeg vet at vennene mine er ute å gjør mye rart med andre blant mange jeg ikke vet hvem er, men jeg er alltid hjemme eller så er jeg med pappa overalt, fordi jeg klarer ikke eller tørr ikke å være med andre. Lurer på om det er mulig å gjøre noe med det???

SVAR

Besvart 12.02.2018 10:44:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle