Hopp til hovedinnholdet

Bor i fosterhjem og alt er et helvete. Er drittlei av å få skylden for alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

livet er et helvete alle som skal plutselig snakke med meg om noe så er det som oftest at det er noe galt. jeg bor i foster hjem og etter at jeg lyttet dit så har alt vært et helvete. søstra mi kaller meg for mange stygge ord som jeg har blitt kalt i 3 år nå og jeg er dritt lei av det og jeg er dritt lei at jeg skal få skylda for alt. jeg klarer ikke å konsentrer meg på skolen fordi alt er et helvete. jeg har ikke gjort lekser på 4 uker nå, jeg har lyst til å jobbe men jeg klarer det ikke. jeg skjønner ikke vitsen med å leve. har bare lyst til å ta meg selv men tørr ikke dette har jeg ikke sagt til noen men jeg føler det er lettere å snakke om det når jeg skriver om det. takk

SVAR

Besvart 04.11.2018 10:28:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle