Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne gleden i hverdagen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no! Jeg føler meg ulykkelig og nedstemt hele tiden, og hva enn jeg gjør klarer jeg ikke å finne gleden. Det føles ut som jeg er den eneste som kjenner på dette. På skolen ser alle så glade ut. Jeg finner ingenting i min tilværelse som er verdt å smile for! Jeg får gode karakterer, har gode venner, og en familie som er glad i meg ... men ingenting er liksom godt nok ... Jeg må innrømme at jeg er mye alene og isolerer meg inne. Lurer på om dette kan ha noe å si... Jeg har snakket med folk om følelsene mine, men det ser ikke ut til å ha hjulpet så mye. Jeg hadde blitt evig takknemlig for tips og hjelp til hvordan man kan finne gleden i hverdagen.

SVAR

Besvart 02.06.2020 12:59:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle