Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg trives i eget selskap når jeg føler meg ensom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg trives i eget selskap? Jeg har før skrevet til dere et par ganger om at jeg er ensom og jeg har virkelig prøvd alt dere selv har foreslått og det psykologen min har foreslått også. Men ingenting funker. Ikke engang arrangert møtegruppe for andre ensomme ungdommer funket. Og jeg bor midt utpå landet uten noe som helst kollektivttrafikk og ikke har jeg lappen, så jeg kommer meg ikke noe sted og er stuck hjemme. Og det blir tungere og tungere for hver dag som går. Har ikke råd til noe hobby heller eller til å finne på noe spess heller. Så hvordan kan jeg trives i eget selskap? For ting begynner å bli tungt og jeg er lei av de samme greiene om igjen og om igjen på netflix.

SVAR

Besvart 05.06.2020 10:27:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle