Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få hjelp når jeg kjenner meg mye trist og overtenker mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt det litt vanskelig i det siste. Vet egentlig ikke hvorfor men jeg har gråter veldig mye og føler at jeg ikke er god nok. Jeg har søkt litt på nett og jeg tror jeg har high functioning anxiety, jeg har prøvd å holde alle følelsene mine inne i meg, men nå har det eksplodert inne i meg. jeg pleide å si alt til venne og familien min men nå er det som at jeg føler at de ikke kommer til å bry seg så jeg sier ingen ting. det er som at jeg ikke vil at noen skal vite at jeg er lei meg, så hvis jeg gråter så sier jeg bare at jeg så en veldig trist video og hver gang jeg holder på å gråte så tenker jeg på hva jeg skal si som en unnskylding på at jeg gråter og det er veldig slitsomt å over tenke så mye. Det som er mest slitsomt er at alle tror jeg har det helt supert men jeg har det helt forferdelig. En annen grunn til at jeg hater dette er at jeg føler at folk kommer bare til å si at jeg vil ha oppmerksomhet men jeg vil bare ha hjelp. Så jeg tenkte at du kunne hjelpe Jente 13år

SVAR

Besvart 11.06.2020 13:01:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle