Hopp til hovedinnholdet

Gutt har blitt mobbet og har dårlig selvtillit

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er 19 år og ble mobbet fra 2-klasse til 9ene på ungdomskolen. Det startet egentlig fordi jeg kom inn i en klasse der ingen var interessert i å danne et nytt vennskap med meg. Alt jeg sa og gjorde ble brukt mot meg, og ingen ønsket å ha kontakt med meg. Jeg ble med tiden mer redd for å treffe nye personer, skaffe nye relasjoner er blitt et problem. Jeg tørr ikke å starte en diskusjon men personer jeg møter på byen, om noen stiller meg et spørsmål. Vet jeg ikke helt hvordan jeg skal svare på spørsmålet, fordi jeg er redd for at jeg skal si noe feil. Så de ikke heller liker meg. Jeg har problemer med å ta komplementer, jeg har også dysleksi og alle de andre var bedre enn meg på skolen. Jeg startet å lære meg programmering og design, og fikk i senere tid en utmerkelse på skolen for gode resultater. Jeg fikk 6er i programfaget. Men jeg klarer aldri å gi meg selv et klapp på skulderen, jeg er aldri god nok. Hvordan kan jeg få bedre selvtillit?

SVAR

Besvart 19.01.2014 21:38:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle