Hopp til hovedinnholdet

Føler meg feit 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei nå får du høre om mitt tragedie liv 1: vennene mine er snille og sånt men jeg må alltid spørre dem om å finne på noe del spør meg aldri og gjør ting sammen så jeg fikk meg nye venner men det betyr ikke at jeg ikke er sammen med dem men jeg bruker mest parte av tiden min med de nye vennene mine men jeg føler at de aldri finner på noe med meg men det tar jo tid siden de er nye venner 2: jeg følger at jeg er feit jeg er 1.65 og veier 55 kilo jeg går på hånd ball og løper ca 3-6 kilometer i uka + håndball trenning men jeg følger at det tar altfor lang tid jeg vil at det skal gå fortere 3: jeg går med hijab og føler at ingen gutter og jenter vil være med meg fordi jeg er feit og bruker hijab ingen gutter bryr seg liksom og sånt 4: og mamma er sånn ja jeg har tenkt vi flytter til England neste år så henne sa det og noen par uker senere sier henne nei jeg har tenkt vi drar ikke og noen uker senere hva om vi flytte til Oslo eller bergen jeg vil bare dø!! Noen ganger tenker jeg

SVAR

Besvart 07.09.2014 21:17:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle