Hopp til hovedinnholdet

Jeg tørr ikke å spørre folk personlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 16 år som har litt problemer, og jeg tørr ikke å spørre folk personlig. Det har seg sånn at jeg har så lenge jeg kan huske vært redd for å snakke med folk og være på plasser der det er mange folk, jeg får en panikkfølelse. Jeg går på VG1, og har ingen venner i klassen og gruer meg til skolen hver dag, jeg er ikke flink på å skaffe venner, og alle har blitt til grupper, og jeg vil ikke presse meg på så jeg sitter som regel alene. Jeg føler ikke at jeg har noen der for meg og føler meg alene uansett hva jeg gjør. Jeg klarer ikke å snakke med folk, og har mange ganger måtte gått ut av timen for "gå på do" for jeg orker ikke å sitte der, jeg får panikk. Det er ingen som vet dette om meg egentlig for jeg tør ikke å si ifra, men jeg orker heller ikke å leve med dette lenger. Jeg har også flere problemer med at jeg ikke vil spise og sånn, har ikke matlyst eller noe, dette ble værst i 8 klasse, da begynte eg å gråte meg i søvn om nettene. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 31.10.2014 07:59:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle