Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg har dårlig selvtillit pga vennene mine..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei,eg er en jente som er 12 år,men eg føler at når noen trenger hjelp,så hjelper eg,selfølgelig..men dei bryr seg ikke?eg føler meg ganske så forlatt..eg føler eg har veldig dårlig selvtilitt,eg vil hjem fra skolen,det er kjedelig,joa,det er viktig med skole og slik,men da vennene mine krangler er det så idiotiskt,dei sender lapper til meg i timen og sier mye dritt..eg er mellom mannen på en måte,eg har også en kjæreste,han vet ikke så mye om meg,fordi han går på første år i vidregående,så vi møtest ikke så ofte..ikke misfårstå,eg blir ikke mobbet,eg har bare dårlig selvtiljit,og eg føler det er på grunn av venene mine,alt startet da eg og en veninne blei uvenner kvar uke,eg var altid den personen som sa unskyldmen nå,etter 3 års erfaringer av hun har eg blitt lei,og nå er det 4 andre som gjør det vanskelig for eg og veninna mi,dei blir stadigvekk uvenner og deler seg opp i nye grupper,og når eg har hjulpet dei til å bli venner igjen,blir dei så dritt mot meg,eg har slutta å bry meg.

SVAR

Besvart 27.11.2015 19:27:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle