Hopp til hovedinnholdet

Alt jeg gjør blir feil. Jeg må forandre meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 24 år, gjør så sykt mye dumt. Alt jeg gjør blir feil. Har god jobb. Alt jeg gjør er å rote det til. Skal inn for 2 gang pluss at prøvetiden er ikke over. Da blir det vel 3 gang. Prøver hardt å forandre meg. Mamma og pappa gjør alt for meg. Ingenting funker, bortsett fra jobben min, nå mister jeg vel den også. Jeg gjør ikke noen andre vondt, bare meg selv. Hvorfor lærer jeg aldri. Hvordan skal jeg fortelle det til mamma og pappa at jeg feiler. Alt jeg sier er at jeg skal bli bedre, gjør jeg det NEI. Tror jeg trenger hjelp. Jeg er ikke på feil sted til feil tid. Å blir tatt inn. Jeg gjør feil. Innser det etterpå. Sier til meg selv. Det skal jeg ikke gjøre igjen. Den replikken er for gammel. Jeg har alt, eier egen leilighet, vill ikke si hva jeg jobber som her. Alt ligger tilrette for meg. Ingen andre hadde rotet bort muligheten. Jeg gjør det. Mamma og pappa er feilen for at jeg eksisterer. Antagelig er jeg og blir en stor feil. Jeg må forandre meg nå. Nå eller aldri

SVAR

Besvart 13.03.2016 09:30:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle