Hopp til hovedinnholdet

Mamma sier ofte at jeg er overvektig. Det har ødelagt selvtilliten min fullstendig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg veier 68 kg og er 164 cm. Mamma sier ofte at jeg er overvektig. Det har ødelagt selvtilliten min helt fullstendig! Og jeg er deprimert. Det har ført til at jeg ikke har mistet venner. Jeg føler meg ikke hjemme noen steder ( skilsmissebarn). Hva skal jeg gjøre? Hva mener dere? Er jeg overvektig? Hvordan skal jeg få livslyst?

SVAR

Besvart 22.10.2016 19:27:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle