Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få bedre selvtillit rundt folk jeg ikke kjenner så godt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en jente på 18 år, i jentegjengen er jeg den som lager liv som stemning og har ganske stor selvtillit og respekt, generelt en leder. Dette gjelder også på håndballlaget jeg spiller på! Dette endrer seg når jeg kommer med folk jeg ikke kjenner såå godt som feks klassen eller på fest/byn og spesielt rundt gutter. Jeg klarer på en måte ikke å være meg selv og kan noen ganger føle meg veldig klein. Har aldri fått mye oppmerksomhet av gutter og dette gjør at jeg heller ikke føler det er vits å prøve noe særlig... Så har dere noen selvtillits tips? Og hvis de funker; har dere noen tips til hvordan føre en samtale med gutter uten at den blir så oppstilt? Vil liksom at det skal gi et godt inntrykk og at guttene sitter igjen med interesse :) Hilsen jente både med og uten selvtillit ;)

SVAR

Besvart 29.10.2016 13:45:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle