Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dårlig selvtillit, føler meg stygg og selvskader

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for et par dager siden slo kjæresten min opp... han slo opp fordi han hadde kysset en annen jente han hadde tydeligvis dårlig samvittighet... venninnene mine har snakke med han og han sier noe heeelt annet til dem... er over han nå men jeg har en stooort problem!! Før vi ble sammen så hadde jeg veeeeldig dårlig selvtillit, men etter vi ble sammen hadde jeg ikke det, uansett hva folk sa... men nå blir alt som før... jeg klarer nesten ikke å gå utafor huset fordi jeg synes jeg er for stygg!!!! Jeg har kuttet neg driiiit mye har masse hull i armen min, men føles ut som om han ikke bryr seg selvom han sier deg...

SVAR

Besvart 12.06.2017 06:39:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle