Hopp til hovedinnholdet

Føler meg annerledes enn de andre jentene 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil spørre om hvorfor jeg er så annerledes enn de andre jentene. Jeg elsker fotball og spiller alltid fotball i hagen alene. Før da jeg bodde i Norge spilte jeg i et jentelag i to år, men nå som jeg bor her i Tyskland er det blitt vanskeligere. I Norge pleide det å være mange jenter som spilte fotball og gikk i gutteklær, men her er jentene annerledes. Her finnes det ingen jenter som liker fotball eller er guttete. Da føler jeg meg utenfor, fordi jeg vet ingenting om sminke eller om å være jentete. Jeg har prøvd å spille volleyball,handball osv. Men jeg klarer bare ikke å bytte ut fotball! Jeg har også prøvd å bytte ut stil og personlighet, men jeg klarer bare ikke det. Hvordan kan jeg bare gi opp fotball og bli mer jentete? Takk for svar..

SVAR

Besvart 05.09.2017 23:11:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle