Hopp til hovedinnholdet

I det siste vært veldig temperamentsfull og blir sint og sur for den minste ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i det siste vært veldig temperamentsfull og blir sint og sur for den minste ting... Jeg vet ærlig ikke hvorfor og ingen forstår at jeg prøver utrolig hardt! Det er veldig mye som skjer rundt vennene mine, jeg gjør det dårlig på skolen og jeg føler at ingen bryr seg noe særlig om meg... Jeg føler hele tiden at jeg snart får et mental breakdown, og det er helt grusomt! Jeg sliter utrolig mye med meg selv for tiden på grunn av utseendet mitt og ensomhet :( Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for jeg har ingen å snakke med sånn ordentlig... Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.11.2017 09:05:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle