Hopp til hovedinnholdet

Klippet håret, hater utseende mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klippet håret helt kort noen få måneder siden og nå er det vokst litt forbi ørene og er umulig å fikse på. Jeg prøver å få det til å bli langt igjen. Men idag gikk jeg med en venn bortover i gaten og der var det en fotballbane. Gutter fra sånn 5-6 klasse var på banen. Vi gikk selvfølgelig videre bortover gaten men akkurat når vi var foran den så de meg og de begynte å le og peke. De ropte sånn "mamma!" Og sånn og lo. Jeg skjønte selvfølgelig at de mente meg siden jeg har kort hår. Jeg ble ganske lei meg egentlig for at de sa det siden jeg ikke kan gjøre noe med det. Jeg angrer veldig på at jeg klippet meg. Jeg har ikke lyst til å gå ut engang. Jeg tenker meg at jeg ikke er særlig pen heller fordi jeg har blitt ertet for det før. Folk fra skolen min (før jeg hadde kort hår) hadde sett meg en dag etter skolen i gaten og da var det en av guttene som sa navnet mitt og "du er veeeldig pen" alle lo. Hva skal jeg gjøre? Jeg virkelig hater utseendet mitt.

SVAR

Besvart 09.09.2018 13:14:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle