Hopp til hovedinnholdet

Startet på ungdomsskolen og sliter med matte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nettopp starta på ungdomsskolen og jeg er sikkelig redd og vil bare gråte fordi jeg suger i matte, alle i klassen er sikkelig flinke men jeg suger og jeg tørr ikkw å si ifra fordi jeg vil ikke ha ekstra hjelp egt jeg vil være på lik nivå som de andre i klassen og jeg bare klarer ikke. Noen ganger vil jeg bare gråte mitt i klasserommet elr bare dø. Og på toppen av det, guttene i klassen går selvfølgelig etter kropp, rumpe og pupper og jeg har ikke noe rumpe mens vennene mine i venne gjengen min har det og guttene driver å snakker om hvor deilige de er mens jeg bare står der som en pinne. En gutt sa til meg «fyf de vennene dine er jævlig digge ass» jeg er sikkelig redd for å fortsette med matte, prøver, ungdomsskolen

SVAR

Besvart 17.09.2018 18:33:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle