Hopp til hovedinnholdet

Eg vet bare ikkje ka eg skal gjøre så hadde vært fint me litt tips.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg føler meg helt jævli til tider, er deppa nesten hele tiden og eg tenker ofte eg vil ta livet av meg. Ble slutt mellom meg å eksen for litt siden å strever me å komme over han. Samtidig er det en ny gutt som har begynt å være me meg og som har følelser for meg. Blir bare sliten av alt for tiden. Jeg har vært deppa og sånn siden slutten av 9 klasse. Eg har ikkje følelser for han nå, og eg føler meg ikkje klar for noe nytt i de heletatt. å det vet han også veldig godt, men alikavel så forsetter han. Eg vet bare ikkje ka eg skal gjøre så hadde vært fint me litt tips.... :)

SVAR

Besvart 14.10.2018 06:27:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle