Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg dum

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har komplekser med å føle meg dum. Hvis jeg får en dårlig karakter, føler jeg meg som den 10 år gamle meg som skjemmet seg over å gå på leksehjelp. Jeg vet jeg egt ikke er dum, men føler meg mislykka og ubrukelig. Jeg er veldig interessert i politikk, men kompleksene mine stopper meg ifra å rope ut om standpunktene mine. Føler at siden jeg ikke får så gode karakterer i norsk, så har jeg ikke "retten" til å snakke høyt om problemer. Dette er en teit ide jeg ha ifra kompleksene mine, men klarer ikke og slutte å tenke sånn Jeg trenger tips og hjelp om å komme meg over dette, så jeg kan uttrykke meg fritt uten å føle meg dum. Hva skal jeg gjøre? Hilsen jente som føler seg dum

SVAR

Besvart 05.02.2019 11:25:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle