Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Jeg sliter veldig med selvtilliten og selvbilde mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei helt siden jeg var 10 år har jeg slitt litt med selvtilliten og selvbilde fordi jeg føler at alt er galt med meg at jeg er ikke god til noen ting og at jeg rett og slett ikke er vert noen ting. Jeg har veldig gode venner som jeg har prøvd å si det til og jeg har sagt det til foreldrene mine men jeg føler at ingen kan hjelpe meg med det. Jeg har vurdert mangen ganger å skjære meg med en kniv ikke for å ta livet mitt men for selvskade, jeg har skrapet hånden min mange ganger jeg gjør det nesten hver dag jeg tenker sånn for igjen jeg føler at jeg ikke er hvert noen ting og jeg er tjukk og jeg er elendig i alt jeg prøver på og jeg har ikke en god personlighet og jeg er stygg. Hva skal jeg gjøre? Hjelp meg please

SVAR

Besvart 02.03.2019 10:49:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle