Hopp til hovedinnholdet

Moren til kjæresten min ikke liker meg. Hva er galt med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har en kjæreste(gutt) på 16 år. Vi har snart vært ilag i et halvt år. Vi har det veldig fint ilag og alt er bra mellom oss, men jeg føler at moren hans ikke liker meg. Jeg aner ikke hva jeg kan gjøre for at hun skal like meg. Kjæresten min sier bare «hun liker ingen» og det er litt sant, men hun liker kjæresten til broren hans så hvorfor liker hun ikke meg? Jeg er ikke noe verre enn kjæresten til broren hans! Hun tar kjæresten til broen hans med på masse ting de driver med, men de spør aldri meg eller kjæresten min om jeg vil være med på noe. Familien min inviterer ofte kjæresten min med på ting og jeg føler at moren hans ikke liker meg fordi hun inviterer kjæresten til broren til kjæresten min med på ting men ikke meg. Hva er galt med meg? Mvh fortvilet J15

SVAR

Besvart 03.03.2019 08:28:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle