Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt føles litt meningsløst, hvordan kan jeg trives bedre med livet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt føles litt meningsløst. Jeg går på skole og jeg har en del venner og familie kanskje ikke stor familie men familie og jobb ved siden av. Men jeg føler et press fra meg selv. Jeg føler jeg kaster bort tiden og at jeg begynner å bli eldre og at jeg ikke gjør noe på fritiden min. Ingen hobby jeg er særlig flink til. Også tenker jeg at dagene blir så tunge når jeg ikke har noe å gjøre utenom skole. Gruer med til å bli ferdig på skolen og ikke ha noe å jobbe med om ettermiddagene. Føler jeg ikke har klart å oppnådd å ha en meningsfull livsstil slik som andre. Er det noe galt med meg for å tenke sånn? Har ingen hobby i likhet med andre som bruker mye tid på fotball eller hest. Hvordan kan jeg unngå å sammenligne meg selv på denne måten med andre? Hvordan kan jeg trives med livet uten å tenke så mye over dette presset. Føler det veldig ofte. Men bare nå som jeg har blitt litt eldre. Før tenkte jeg ikke over dette i det hele tatt.

SVAR

Besvart 04.03.2019 21:06:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du er unik! Vil du vise det?

Har du lyst til å skille deg ut? Eller vil du helst slippe? Uansett hva du velger, er det greit. Det viktigste er at du trives med deg selv.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle