Hopp til hovedinnholdet

Sliter med dårlig selvtillit

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en snart 13 år gammel jente som sliter med dårlig selvtillit. Jeg spiller fotball og har gått på laget mitt i snart ett år. Jeg er egt ikke så verst, jeg er flink til å lese spillet og skyter fine pasninger, men har problemer med løping pga stiv rygg (går hos fysioterapeut nå, så det blir forhåpentligvis bedre). Men hver gang jeg gjør noe feil, skyter en feilpasning, mister ballen til motstanderne eller failer på en dribling, sier jeg til meg selv «du suger, du klarer ikke en dritt, hva faen er det du driver med, alle syntes du er dårlig, du får ingenting til», og tråkker meg selv ned. Tror du dette har en påvirkning på resultatene mine? Kunne ihvertfall gjerne trenge noen tips om hvordan få bedre selvtillit og tro på seg selv, takk på forhånd.

SVAR

Besvart 07.03.2019 09:47:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle