Hopp til hovedinnholdet

Sliter med mye hår på kroppen, hvordan kan dette behandles uten laser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ganske mye uønsket hårvekst på kroppen, og tror jeg har mye mer testosteron i kroppen i forhold til det som er innenfor normalen. Dette trår veldig sterkt både på selvbilde og livskvaliteten fordi jeg føler jeg ikke kan gå i noen ting uten at jeg må dekke meg fra hode og ned. Barbering hjelper lite fordi det vokser ut igjen etter 1 dag, laser føler jeg er uaktuelt. Spørsmålet mitt er da: kan man ta piller for østrogen og dermed redusere testosteron nivået i kroppen? Er det også mulig å gå på Diané? Jeg spør her før jeg evt rådfører meg med enten lege eller helsesøster.

SVAR

Besvart 08.04.2019 12:39:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle