Hopp til hovedinnholdet

Syntes det er vanskelig med gutter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

vet ikke hva jeg lenger føler¿? Ja vet det er vanskelig og alle har det sånn inni mellom men får liksom ikke svar på dette. har blitt tråkket ned av så sykt mange gutter gjennom di siste årene. Og det gjør meg utrolig usikker på neste gutt! vet ikke hvordan jeg skal gå fram lenger. vet at man skal være seg selv men noen ganger vet man ikke helt hva man selv føler. "går det egt ann å få følelser uten å egt kjenne gutten så godt?"prøver mitt beste å lære å kjenne, men det er ikke lett i. jeg har aldri hatt en kjæreste eller hooka med noen og det er det som gjør det så vanskelig til tider.for den andre ligger alltid et steg forann. vet det ikke skal bety noe men det gjør det.Man blir usikker om han har mere erfaring enn deg.føler at jeg liker han men usikker. har aldri hengt med han. går på samme skole han er 99 og jeg er 03. Føler vi snakker bra sammen men vet ikke om det er noe for han."Og hvordan spørr man om det føles riktig for den andre også?" "Og hvis vi møtes hva gjør vi da?"

SVAR

Besvart 15.10.2019 22:27:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle