Hopp til hovedinnholdet

Hvem kan jeg kontakte for å få hjelp til å uttale rulle-r?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en student som sliter med et problem. Jeg har en talefeil som gjør at jeg ikke får til å uttale en rulle-r. Den blir mer til den klassiske j-lyden. Dette har vært til sjenanse oppigjennom, men per nå går det ikke like mye utover selvtilliten som det pleide. Likevel er det slik at de fleste av de jobbene jeg ser for meg på slutten av studietiden innebærer enten å snakke på radio eller tv. Min bekymring er at jeg tror ganske sikkert at det vil være umulig å få jobb i de største mediene med en så tydelig talefeil som min. Jeg vet at jeg selv i alle fall ikke ville ansatt meg selv, ettersom jeg selv synes at det er irriterende å høre på. Derfor lurer jeg på: Kan jeg fortsatt få helt eller delvis dekket logopedtimer? (Blir 20 til høsten, hvis dette har noe å si) Hvem tar jeg kontakt med for å ordne en konsultasjon? Hvor mange lykkes med å lære rulle-r etter småtrinnene på barnesko

SVAR

Besvart 27.02.2020 11:15:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle