Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år! Jeg blir mer og mer usikker på kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 17 år, PG jeg merker jeg blir mer og mer usikker på kroppen min. Jeg merker gutter ikke engang ser på meg ettersom jeg er høy og slank. Jeg har verken pupper eller rumpe. Jeg har trent i ett år for å få rumpe, men fet skjer ingenting. Jeg gruer meg til sommerferien fordi da må jeg gå i bikini. Alle venninnene mine har store rumper og pupper, og det er så ukomfortabelt å stå ved siden ac dem på fester for eksempel. Jeg har kjæreste, men det går ikke så bra, fordi det virker ikke som om han har lyst på meg lenger, så mister selvtillit av det også. Jeg vet ikke hvordan jeg kan bygge den opp, fordi nå er den helt på bunn. jeg misliker speilbildet mitt, og føler kroppen min er stygg, ettersom at jeg er flate pupper og rumpe, men jeg har også veldig bollemus og laaange kjønnslepper, så føler hele kroppen min er helt feil. Hvordan kan keg fikse dette?? Takk for svar!

SVAR

Besvart 17.05.2020 09:46:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle