Hopp til hovedinnholdet

Føler meg tykk og lurer på om jeg veier mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 12 år som er 1.47 høy og veier 39 kilo er d mye? Je føler mg tykk:( jeg griner fordi jeg føler mg tykk fordi folk i klassen min veier rundt 32 kilo, men noen veier 50-60 kilo, men jeg føler at hvis jeg hadde HADT tynne bein hadde jeg veid sånn 32 kilo jeg og, fordi jeg er villig tynn i midjen og ingen bukser passe siden jeg har får tykke bein og for tynn mage, alle bukser år får store i midjen:( kan jeg få hjelp med å føle mg bra i min egen kropp? Og hvordan kan jeg komme i puberteten fortere?

SVAR

Besvart 04.07.2020 09:27:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle