Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år! Jeg føler på et stort kroppspress.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler på et stort kroppspress og jeg er ikke fornøyd med kroppen min i det hele tatt. Jeg har en ganske atletisk kropp, så jeg har ganske store og muskuløse lår, litt store armer osv. Hver gang jeg ser på kroppen min i speilet finner jeg alltid en ny ting jeg ikke liker. Alle vennene mine har lange tynne bein, tynn midje og fine feminine armer. Jeg har veldig lyst til å elske kroppen min som den er, men jeg klarer ikke, og jeg vet ikke hvordan jeg kan endre synet mitt på meg selv, så jeg tenkte dere kanskje hadde noen tips eller no? Hilsen meg

SVAR

Besvart 09.07.2020 14:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle