Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter ekstremt mye med kroppspress. Klarer ikke alltid å gå på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter ekstremt mye med kroppspress. Jeg føler at jeg er feit og rett og slett bare hater meg selv. Jeg er 160 høy og veier 68kg... Alle rundt meg sier at jeg ikke er det, men likevel føler jeg at de lyger. Det er blitt så ille at jeg ikke klarer gå på skolen til tider, og jeg klarer ikke se meg selv i speilet heller. Jeg har prøvd å endre på det lenge nå, men jeg faller bare tilbake i de gamle vanene mine og gråter over at jeg ikke får til å endre på noe, selv Med hjelp av trener og mamma.. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.09.2020 21:04:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle