Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få en fin nese?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg vet at det med utsende kan man ikke forandre på så veldig, men jeg har i mange år vært missfornøyd med nesen min. den er lang og stor. jeg har lest at man helst ikke skal ta noen neseoperasjon før man er 18, mrn er det noe jeg kan gjøre for å få en finere nese uten ig sminke den opp. på skolen tørr jeg ikke å stå så folk ser sideprofilen min. jeg har gråtet over nesen min i mange uker og måneder og dette er noe jeg vil forandre på uansett hva jeg må gjøre for å få en fin nese. noen tips?

SVAR

Besvart 23.09.2020 09:37:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle