Hopp til hovedinnholdet

Har små brystknopper. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallais! Jeg er ei jente på 18 år gammel, som begynner å virkelig akseptere og elske kroppen sin! Har slitt med det lenge, men føler virkelig det kommer seg nå. Jeg har derimot et "problem", som jeg vanligvis kan overse, men i det siste har jeg tenkt en del på det. Jeg har et kjempelite område rundt brystvortene. Med linjal, er diameteren 2.1cm. Gjennomsnittet er på 3.84cm, som gjør at mine nesten er halvparten. Kan dekke hele med lillefingeren liksom. Hva gjør jeg med dette? Selve vortene er også ganske små, men det gjør meg ikke så mye. Har lyst til å ta nippel-piercing, men tror ikke en kan se området rundt i det hele tatt om jeg gjør det.. Burde jeg ta en kosmisk operasjon? Vente til jeg eventuelt blir gravid for at områdene vokser? Prøve noe annet? Tusen takk for svar, og ha en fin dag!!

SVAR

Besvart 03.10.2020 08:31:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
account_circle