Hopp til hovedinnholdet

Å komme i gang med livsstilsendring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har alltid vært en stor og høy jente og har helt siden jeg var 2 år vært overvektig og har vært innom mange ernæringsfysiologer og leger i løpet av livet. I 2018 ga jeg opp å prøve å få hjelp av profesjonelle og begynte å trene og endre livsstil helt selv. På 1 år gikk jeg ned nøyaktig 43kg. På mitt meste veide jeg 133kg, og det minste jeg har veid på lenge er nå 90kg. Men etter jeg fikk p-stav i Mars har jeg lagt på meg og har sluttet å trene pga at jeg er sliten av å alltid ha fokus på trening og kosthold. Jeg fikk også kjæreste i august 2019 etter å ha gått ned, noe som gjorde at selvtilliten blomstra. Jeg er fortsatt sammen med han idag, men nå har jeg mistet selvtilliten og selvbilde er veldig dårlig. Jeg ønsker å begynne å trene og spise bare sunt igjen, men klarer ikke å begynne. Jeg har alltid en følelse at jeg MÅ spise hele tiden og ofte overspiser/småspiser gjennom hele dagen. (Ønsker ikke å få hjelp av noen andre) Noen tips til å begynne å starte igjen? Motivasjon?

SVAR

Besvart 07.11.2020 12:02:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle