Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke kroppen min, stoler ikke på komplimenter fra andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg liker ikke kroppen min (utseende). Vennene mine sier at de synes jeg er Kjempe pen, har fin kropp osv. Jeg sier bare takk og vet ikke om jeg mener det engang. Uansett hvor mange ganger folk gir meg komplimenter og sier at de elsker meg så føler jeg det ikke. (Vet ikke om det gir mening) Men jeg vet ikke hva jeg skal føle eller gjøre. Jeg har ikke klart å forklare ordentlig hva jeg mener/føler, synes det er vanskelig.

SVAR

Besvart 09.11.2020 12:11:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle