Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med kroppskompleks for mine pupper.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 17 år og sliter veldig med kroppskomplekser. Jeg har smale hofter og små pupper. Jeg er ikke flau ig puppene mine nødvendigvis- synes små er fine men jeg har liksom ikke fått nippler enna. For det første er de veldig små og for det andre kommer det ingen «utstikker» uansett om de er kalde eller ikke. Hvis jeg kjenner på dem sitter liksom selve nippeltuppen «fast» i noe og det blir ett lite hull midt på. Dette synes jeg er veldig flaut for nippelen har bare en liten grop i midten som sitter fast i noe...en den ene nippelen er mer «løs» enn den andre. Veldig rart men deilig å få spurt om for det er ett av mine største komplekser. Er det noe å gjøre for å «løsne» tuppene..? Er dette normalt eller koe jeg bør sjekke? Hilsen frustrert 17 åring som ikke tørr å vise puppene sine.

SVAR

Besvart 11.11.2020 11:26:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle