Hopp til hovedinnholdet

Nesen min er skjev. Er det fordi jeg har ligget feil på den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det var noe jeg ville legge til. Jeg har ligget på magen nesten hele livet med hode vendt mot venstre, så høyre siden av fjeset mitt har vært presset mot puten. Jeg er usymmetrisk i fjeset og det ser ut som om at sove posisjonen min har ødelagt det. Kan det ha påvirket hvorfor jeg er så flat på den siden nå? Jeg sov sånn helt siden jeg var bitte liten til jeg ble 13. og nesen min er skjevt bent mot den veien den ble bent når jeg sov. Alle i familien min er ganske symmetrisk og har ikke skjev nese. Her er det jeg lurer på: Kan posisjonen jeg lå i når jeg sov på en ung alder vær grunnen til det? Og hvordan kan jeg fikse det? Kan fjeset mitt fikse seg selv med aldring til jeg blir eldre og mer moden (jeg er 15 nå)? Eller er det permanent skadene? Takk for svar ha en fin dag:)

SVAR

Besvart 05.12.2020 09:38:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle